Я хочу повернути час назад

Алина Яловега
Я хочу повернути час назад
Чудові миті, радість і надії...
І перші, ніжні наші почуття...
Я хочу знов і знов це пережити!

Чого усе не зрозуміло вийшло так?
Чи може ти не правий був?- А може я не права?
Але словами це не пояснити вже ніяк...
Дороги наші вже росходяться навіки...

Можливо це для тебе була гра?
І почуття мої тобі здавались жартом...
Але покинь, залиш мене і відпусти...
Не муч мене... І почуття мої не для твоєї втіхи...

Бо ти не бачиш як сумую я...
І те, як сльози по щоках гарячих...
Я відпускаю... Ти покинь мене...
Але в душі моій залишаться надії...