Щоб завтра день був особливий

Валентина Коц
Щоб завтра день був особливий
Сьогодні щиро помолись,
Обов'язково Бог дасть сили,
Ти лиш до Нього пригорнись.

Маленькі радощі й великі
У всемогутніх є Руках,
А також благодаті ріки
І щастя, миру білий птах.
 
Шануй усе, що маєш в Бозі,
Цінуй усе, що Він дає.
І в цій призначеній дорозі
Хай серце буде з Ним твоє.