Противостояние

Бернард Дайлин-Штисс
Золой, углями
Я не погибну
В огне костра!

Мурлычет пламя.
Сгибая спину,
Внушает страх.

Голодным зверем
Вздымает перья
И скалит пасть.

Я не намерен!
Я не намерен
Без боя пасть!