Журба

Вадик23
Ех,зима...
Тепло вбива охоче,
Чому знов прийшла журба?
Пече,і так лоскоче...

Втекти від неї намагаюсь,
Вижати у серці,
Та як у кригу розбиваюсь,
І всі закриті дверці.

Та нащо?- кажуть люди
Через неї побиватись
Краще вичеркнуть,забути,
В ігри ці не гратись.

Та ця зима скінчиться,
Настане тепле літо .
Крига скресне,розбіжиться,
Як в садочку діти.