Прощання

Вадик23
Привіт!Я тут подумав днями,
З тобою поділитись хочу,
На прощання, почуттями,
Відвертими і чистими,
Колючими аж до нестями.

«Пройшло вже так багато часу,
І я забув вже голос твій.
Навіть в снах тебе я бачу,
Але цей сон уже німий.

Так,може ми і різні,
Але для мене ти одна.
Чи може я для тебе лишній...
І ти давно вже не сама?

Зробити вибір завжди важко ,
І не знати правильний чи ні.
Але на серці всеодно так в’язко
І ти все там в думках,у голові.»