Холодний весняний вiтер

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Холодний весняний вітер!
Потонути б у його розкошах….
Сьогодні! Коли слива цвіте….

* * *
Почути б пісні людей
Яких випустили
з цього світу сумного…

* * *
Море Мрій!
Втопитися б в ньому…
Або хоча б поплисти….

* * *
Тиша старого ставу
Всі в нірвану пішли
І жаби, і хвилі, і я…

* * *
Сонні листя
Знову рухає
Сонний вітер…


(Світлина автора віршів)