Веснянi хмари

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканоічних хокку)

* * *
Весняні хмари.
Зачиняють крамницю.
Омела на осокорі...

* * *
Самотність мені
Була другом єдиним
Та навіть її прогнав...

* * *
Життя сенсу не має
Життя – лише сон короткий
Сплетення дхарм…

* * *
Місто існуюче в мріях!
Побачити б його весною
Хоча б у сні…

* * *
Хата моя старенька.
При світлі каганця
Читаю Басьо….

* * *
Ми всі босоніж
Блукаємо у темряві життя
Шукаючи сенсу…

(Світлина автора віршів - зроблена за 5 хвилин до появи в моїй свідомості цих рядків...)