Зозулi крик

Артур Грей Эсквайр
                (Низка хокку)

* * *
Шматочки буття –
Зшию плащ собі чорний –
Від людей сховаюсь.

* * *
Долю свою дивну
Ім’ям старої собаки
Назвав. Сумую…

* * *
Зозулі крики
Мене ведуть, відносять
У сховище тьми…

* * *
Квіти на воді.
Мені б зрозуміти метеликів –
Ченців крилатих.

* * *
Там – за Місяцем,
І в ставку за хмарами
Порожнеча Неба.

(Світлина автора віршів)