Малюнок на дзеркалi

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Крик паротяга.
Куди я їду? Навіщо?
У далину таку…

* * *
Чорним вишито.
Життя мого візерунки.
Порвана нитка.

* * *
Паперовий кораблик
Життя мого дивного.
Вчулось: «Пливи!»

* * *
Стара лікарня.
Навіть смерть заходити туди
Втомилась.

* * *
Намалюй мені вічність!
Хоча б на дзеркалі.
Або на поверхні вітру…

(Світлина автора віршів)