Дзеркало калюж

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
В дзеркалі калюж
Небо собою милується
І я зазирну…

* * *
Весна за вікном!
Пишу на папері вірші
Зеленими чорнилами!

* * *
Весняний вітер.
Годую тарганів квітами.
Літаю…

* * *
Старий кіт
Теж весну відчув
Цього березня.

* * *
Понурого вечора
З тінями розмовляє
Самотній дідусь…

(Світлина автора віршів)