Сухi квiти

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних танка)

* * *
Збирав сухі квіти,
Підковував мертвих коней,
Грав на розірваних струнах.
Людина з місяця…
Сивина.

* * *
Коли думки
Стали віршами,
Можна розмовляти
З осінню мовчазною...
Тиша.

* * *
Постарів Буратіно…
Раптом зрозумів,
Що в країні дурнів
Він жив завжди…
Ключик в руках.

* * *
Старий хайдзін
Спалив би Золотий Храм
У своїй душі
Якби він
Був…

* * *
Дерева старі
Вони теж прочани
В цьому храмі
Нерукотворному.
Тиха молитва…

(Ніби танка. Але зовсім не за правилами. Ну зовсім не канонічно... Даруйте. Світлина автора віршів.)