шукали правду

Александр Кононенко
шукали правду всюди і завжди
а як завжди то пошуки назавжди
хтось намагався правду ту родить
а хтось спромігся виліпити правду
чи визріє малятко взагалі
скоріш  за все спочине у колисці
не буде правда жити на землі
земля мала
немає місця