не каже...

Виктор Сурженко
…порожньо і холодно серед спустілого нічного лісу, лиш ходять перед очима,
немов черниці тіні дерев… погляд місяця нічого не каже обіймає ніч і тишу…
журиться темрява ховаючись од світла, корчиться і множиться від болю лісна уява…
чого треба ночі від людини на землі?.. про що віщує Місяць голодний на її Любов?..
чому так муляють очі тіні черниць?.. яку Господь не хоче показувати нам правду?..