Шелдон Силверстейн. Бургер по имени Джеймс

Евгений Туганов
Булка с котлетой... Как? Вот тебе на!
Ты не знал, что у бургеров есть имена?
Вот бургер Норберт; вот бургеры Нил,
Джеймс, Лливеллин, Люсиль и Уилл;
Вот Лежебока, вот Бобби-Бин,
А вот красотка Роз-Мавурин.
Будь с ними повежливей – прежде чем съесть,
Сначала спроси: «С кем имею честь?»

JAMES

There once was hamburger whose name was James –
What? Didn't you know all burgers have names?
Well they do – some are Norbert and some are named Neal,
Some are Llewellyn, some are Lucille,
Some just have nicknames like Bunky or Bean,
Others have long names like Rose-Mavoureen.
Like you, each one's a special and no one's the same,
So please, 'fore you bite, be polite – ask their name.