Грип

Георгий Грищенко
Нападає грип на нас,
Кашель, нежить і бронхіт,
В не приємний дуже час
Врешті лікаря прихід.

Тисне температура теж
Й не цікавишся нічим
Окрім грипу, бо живеш
Й щодня борешся із ним.

А як переможеш грип
Посміхнеться тобі світ
Й думаєш як в нього влип
І продовжуєш політ

Всіх думок і мрій своїх
Як поліпшити буття
Звісно працею й під сміх
І радіти мов дитя.

Оминає грип хай нас,
Кашель, нежить і бронхіт,
Щоби був  приємний час
Дихати й любити світ.
20.12.15.