Завжди дивiться тiльки на Христа

Валентина Коц
Завжди дивіться тільки на Христа,
На те, як Він родину вашу любить.
Як важко не буває від хреста,
Але Своїх дітей Господь голубить.
 
Дає і сили і терпіння вам,
У кожну мить життя допомагає.
Молитви чує і з любов'ю Сам
Від щедрої руки благословляє!