У долоньки зберу побажання

Валентина Коц
У долоньки зберу побажання,
Як сніжинок багато-багато,
Та у щирих своїх привітаннях
Нагадаю сестричці про свято.

Народився Ісус, щоб для тебе
Було щастя та доля на Небі.
Радість всім Там готує наш Спас
У призначений кожному час.

Сокровенні думки та бажання
Відкривай ти Йому без вагання.
І цінуй усі милості Божі,
Пам'ятай, що вони найдорожчі!