Запорошена снiгом стежина

Валентина Коц
Запорошена снігом стежина,
Під пухнастою ковдрой земля,
У Різдвяну святкову годину
Знову разом зібралась сім'я.

Я бажаю у час цей єднання,
Щоб мир Божий у серці спочив,
А найкращім натхненним вітанням
Сам Ісус вас благословив!

Його волі шукайте у всьому,
Нехай світло Різдвяной Зорі
В срібних променях сяє над домом,
Вогник віри щоб завжди горів.