Записанi на Небi Вашi справи

Валентина Коц
Записані на Небі Ваші справи,
Молитва кожна в Бога на рахунку,
Коли ми робим все для Його слави,
То вищого воно завжди ґатунку.

Вас любить Сам Ісус, і Божа милість
Розкинула над Вами два крила,
Надія із Різдвом Христа з'явилась,
Душа щоб Ваша спокій в Нім знайшла.
 
Хваліться Богом, Він в житті опора,
Яку нічим, ніяк не замінить.
Хай радості пошле Бог ціле море
І рясно-рясно Вас благословить!