Ти особлива у Спасителя Христа

Валентина Коц
Ти особлива у Спасителя Христа,
Тебе Він любить і тобой цінує,
Твоя молитва, хай яка проста,
Але Ісус завжди її почує.

Він не залишить у тяжкі часи,
Він сили дасть тобі і допоможе.
Ти говори до Нього і проси:
Благослови життя усе, мій Боже!
 
І сяйво від Різдвяної Зорі
Сьогодні в твоє серце завітало.
Світланко люба, для Христа гори,
Щоб віра та надія не згасали!