Украинский Гарик 93

Владислав Красса
Український Ґарик 93

За мотивами І. Губермана

Природа має свій архів для бідолах
(і на усе ж одна Господня воля),
і розставляє всіх по стелажах:
чим більше розуму, тим є сумніша доля.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".