Теля пиляють

Любовь Иващенко-Сизых
               Х  Х  Х


Теля пиляють зліва, справа -
Для когось це єдина справа! -
І, до, горілочки, у хату...

Чи є теляті що втрачати,

І зрізали не все, що можна,
Всі ті, в кого мошна безбожна?
Теля гарненьке, пречудове
Не в змозі вимовить ні слова.

А зріс би - Золотий Тілець!
Аж тут і сказочці - кінець.