Пародия. на туга

Иван Малеев 2
Розквітла в садочку
білосніжна вишня
дівчина до хлопця
май же гола вийшла.
Обняла,цілує
під вишню тягає
ніжними руками
його роздягає.
І що там творилось?
а ніхто не знає
лише одна вишня
про те нагадає.
Любов і кохання
вам дала природа
то ж і користуйтесь
бо пропаде врода.