Нагоду гаддя т льки кров

Любовь Иващенко-Сизых
                Х   Х   Х



Нагодує гаддя тільки кров,
Бо, до іншого -  ні розуму, ні вдачі.
Не до них це: співчуття, любов,
Не болить їм, коли діти -
                плачуть...