Ще нарисувам

Леналеночка3
Топлина ще нарисувам  във душите,
а в сърцата ни  човешка доброта.
В очите ще запаля аз  искрици 
 на обич,  щастие и красота.

Сутрин ще изпращам  вдъхновение
на всички вас, където и да сте.
Навред  ще пръскам настроение
и с усмивки ще ви разкрася.

Да има светлина в душите,
цветя красиви да поникнат там
и  радост  да запее като птица
за всяка сбъдната  мечта.


20.12.2015г.
EL_



EN_fi_su_EL_Леналеночка