Жыццё

Ирина Косенкова
Падаю.Зноў паднімаюся.
Цяжка-усё роўна змагаюся.
Жыццё- каляровая пляма:
Гара і глыбокая яма,
Усмешка і слёз ручаіны,
Гармонія й шчасця руіны,
Адчай, што душа дагарае,
НАДЗЕЯ.Яна НЕ ЎМІРАЕ!