13 декад життя людини у днях тижня

Сергий Труш
13 декад життя людини у днях тижня

 (автор – Сергій Труш) 20 грудня 2015 року с. Торгановичі

Неділя                0 – 9   ВІДПОЧИВАЄМО
Понеділок      10 – 19 (важкий день)  НАВЧАЄМОСЬ
Вівторок          20 – 29  Робимо вигляд, що працюємо!
Середа             30 – 39  ПРАЦЮЄМО
Четвер             40 – 49  Допрацьовуємо те, що не встигли…
П’ятниця         50 – 59  Шалено займаємось сексом!
Субота             60 – 69  Милуємося своєю працею та сексом!
Неділя             70 – 79 Відпочиваємо! …але – спокійно!
Понеділок      80 – 89 (важкий день)  Шукаємо земельну ділянку(цілі не вказані).
Вівторок         90 – 99 Працюємо над тим, щоб дотягнути до 100…
Середа          100 – 109 Реєструємось в ОДНОКЛАСНИКАХ, та шукаємо ровесників!
Четвер           110 – 119 Що робити 10-ть років? Кожен вигадує на свій смак!
П’ятниця       120 – 129 СЕКС – це смерть! Смерть під час сексу – остання радість!