Знак вопроса. Из Олеси Райской...

Кариатиды Сны
ОЛЕСЯ РАЙСКА
Знак питання (http://www.stihi.ru/2015/12/20/7483)
-------------------------------------------------

 Бачу - бісики в очах
 Янгол - бачу - за спиною
 Хто ти є? Чому зі мною?
 Ти спокусник чи монах?

 Може й так - і той, і інший
 П'ятдесят на п'ятдесят
 Серце б'ється все не в лад
 Ти найкраший чи найгірший?

               
 Карколомний дивний ребус
 Знак питання, гра, азарт
 Дуалізм твій  не на жарт
 Не збагну - то і не треба?

 Бачу - бісики в очах
 Янгол - бачу - за спиною
 Незбагненний! Я з тобою
 В пеклі та й на небесах!

************************************


Вижу - чертики в глазах.
Ангел - вижу - за спиною.
Кто ты есть? Зачем со мною?
Соблазнитель ты? Монах?

Может, сразу вместе - лучше!
Пятьдесят на пятьдесят.
Сердце бьётся все не в лад...
Наилучший? Наихудший?

Странный ребус, фееричный...
Знак-вопрос , игра, дурман...
Дуализм твой - не обман,
Не пойму - ну и отлично?

Вижу - чертики в глазах.
Ангел - вижу - за спиною.
Несказанный! Я с тобою
И в аду и в небесах!