В мить забуття...

Виктор Сурженко
…В обрисах вчора туманного відео,
снів споглядач твоїх: хто він?..
Тишею йде непомічений нібито,
ніжні зізнання лишає в безсонні
серцю твоєму…  Десь по між зорями,
блудить Душа його в Космосі,
в напівпрозорості сліз,
там не зима, і не осінь…
знову наосліп безмовна війна –
душі у жертву приносить
ворогом час…
Хто на пів слові в житті зупинив
справжню любов по між вас?..
і килимом болю вкрив небуття…