***

Инесса Завялова
Сьогодні вечір буде теплий.
Осінь крапає росою днів.
Крізь тишину шепоче вітер.
Горячі руки - солодкі крила.

Поцілунків мить нам наворожить
Щастя у купелі мрій сонливих.
Ми так безбожно покохались,
Що стали раєм тихим вчора.

Ми стали гірко плакати обоє,
Бо ніжним соком рододендронів

Нас маги-кохання охрестили.