Майдан виру

Иван Малеев 2
Майдан вирує в Укрїні
третій раз, за двадцять літ
співа,кричить и ввесь нуртує
мов перевернувся цілий світ.

Обіцяв нам кожен лідер
що будем жити краще ми
якщо виберем зосталось...
лише два кроки до мети

Ми вірили і вибирали
була надія краще жить
але вони все забували
і нас старались обдурить

Один був,другий,потім третій
зараз четвертий,теж такий
приліпились до"корита"
і мають зиск і не малий.

А що ж народ? народ нуртує
хоче президента перебрать
Премєр-міністра і міністрів
та всіх нардепів розігнать

Опозиційні із народу
в майбутнє також нас ведуть
а скільки літ пройде ві цього
нам відповіді не дають.

Що ж нам робить простому люду
хто захистить,хто спокій дасть
кого ж нам вибрать,яку владу
яка життя нам краще дасть?