Стук у голову...

Иван Малеев 2
Стук у голову кому-то
ніби Сталін,це Мобуту
то ж зняли із пєдесталу
і історії не стало.

Взяли Леніна,звалили
на куски його розбили
ніби він комусь мішає
повставати заставляє.

А там офіс захопили
міліціянти пропустили
його потім підпалили
людей багато погоріли.

З даху снайпери стріляли
людей мирних убивали
що прийшли просити волю
зробити краще свою долю.

Крим Росія захопила
бо начальство підкупила
от вони й здали без бою
видно хворі головою.

Що ж ви робите,бандити
ну нащо вам те "корито"
в вас і так грошей доволі
як трави в широкім полі.

Обідрали мов пірїну
нашу милу Україну
розділили на частини...
Ой! не стане України.