На небе

Иван Малеев 2
Святий Петро пита у Бога
-куди мені послать дощі
туди де косять,чи туди де просять?
скажіте Господи мені.
Та Господь вже був старенький
на троні сидячи дрімав
до того ж був іще й глухенький
на два вуха недочував.
На Петра він кліпнув оком
не зрозумів,куди, що просять
махнув рукою,закрив очі...
-та посилай туди де косять.