cummings e. e. one this snowflake

Саша Казаков
one

t
hi
s

snowflake

(a
    li
       ght
     in
g)

is upon a gra

v
es
t

one


ты

и
эт
а

снежинка


    ве
         че
     ни
е)

упало на п

о
го
с

ты