Поет

Анатолий Анненко
Любові служить, Істині і Небу.
Довірливий і  щирий,  як дитя.
Нічого не лишає він  для себе,
все для людей..,
               і в решті решт - життя.

         
                * * *

Герой об'єднує націю.
                Поет об'єднує нації.