Серце

Стрижик
Серце моє, ти усе знаєшь!
І радощі миті щасливі,
Буває у смутку блукаєшь,
У хвилі болю жахливі.
З тобой говорити можу я,
Із ночі і до світанку.
Ти одне знаєшь, як мріяла,
Про нього,кожного ранку.
І зустріла,і покохала,
Очі,як небо синє.
А ті все шепотіло "пропала..."
Душа у шаленому вирії.
А в нього лагідні руки,
І голос не мов казковий,
Йому душу віддам на заруки.
З ним я до всього готова!
А ще, я б танцювала з ним,
Так легко, як хмара на обрії.
Я вдячна йому вже тим,
Що став він моїм добродієм!
Що тепер, я хочу співати,
І листи у віршах пишу.
Можу губи оті цілувати,
Та тихенько казати ,Люблю...