Здрастуй, земле Iвана Франка...

Анатолий Анненко
Здрастуй, земле Івана Франка -
        край моїх прикарпатських братів!
Станіславщино, ось ти яка(!). -
                Радий я, що сюди долетів.

Слобожанська земля і Донбас
                шлють зі мною вітання тобі!
Хай щасливлються: день, рік і час,
                щоб ніколи не бути в журбі!

...У ПрутА хвиля бистра, крута,
                у Дінця - течія не слабА.
...Батьківщино моя золота,
                я тебе розділяю хіба?!