У нас в пiснях...

Анатолий Анненко
У нас в піснях: смереки,
                калини і раїни;
і жайвори, й лелеки... -
                ознаки України.
Співаємо про квіти..,
                про гори і долини...
Співаєм - щирі діти
                коханої країни.
Над нами ходить сонце,
                як злота повна чаша.
Погляньте у віконце -
                то все країна наша.
Хай вічно в світі буде
                Вкраїна - рідна мати!
...Любіть Вітчизну, люди,
                щоб краще вам співати.