Материнське серце

Анжелика Машина
Материнське серце

Материнське серце змиритися хоче,
З дитячою недугою сина,
Але мене сумління лоскоче,
В мене єдина, одненька дитина!

Серце крається і шукає відповіді,
Сину легше стало одначе,
Будемо раді сонцю і світу,
Згуртуймося в перемозі юначе!

Материнське серце миритись не хоче,
І доки воно тонко б’ється ,
Розповідає ударами долі, дівоче,
А син біля мене як в’юн  ізовється !

Сину мій най прекрасний, тендітний,
Переживемо і цю біду,
І смужка твоя кольорова, мій бідний,
Розправиться, на радість твою!
30.10.2015 р.