Нашата пътека

Леналеночка3
По снежна пътека с тебе вървим.
Бавно снежинките падат.
Светът е чудесен, омаен, красив
в бялата зимна премяна.

Ръцете преплетени пеят без глас
вълшебните ноти любовни.
Безкраят  поема ги и заедно с тях
гальовно снежинките носи.

Красив и пленяващ е зимният ден
просторът танцува с небето.
Ние вървим в тази приказка с теб
по пътека от обич поели.


EL_
21.12.2015г.



EN_fi_su_EL_Леналеночка