Прикмети

Владимир Гайдук 2
Вітер різко подув,
І прохолодно стало.
Про ці знаки я відразу збагнув:
Може дощу скоро впасти, й немало.
 
Й за двадцять хвилин линув дощ,
Фауна вся зраділа.
Для рослин - це і суп і борщ,
І всюди весь бруд очистила злива.

І я відчув насолоду,
І не тільки від результатів дощу.
Не признавав раніше я цього чарівного броду,
А зараз з радістю по ньому іду.
                04.03.15.