Сива мама Сива доня

Катерина Жебровська
Сива мама… Сива доня…
Час приборкує Живе…
Пам'ять… Тиша – у долонях…
Вік на зморшки лік веде…

Світла мама… Світла доня…
Спокій – в серці, у очах…
Світить теплотою Доля…
В Небі – щастя Синій Птах…

Гарна мама… Гарна доня…
Ніжність… Усміх на вустах…
Щедрість Лісу, Річки, Поля –
У натруджених руках…

Вільна мама… Вільна доня…
Кожна – безкінечний Світ…
День – безмежний… Ніч – бездонна…
Усвідомлений Політ…

Сильна мама… Сильна доня…
У Любові – кожна мить…
Рік до року – білі скроні…
Свято – Шлях… Освята – Рід…

Вдячна мама… Вдячна доня…
Небом з’єднані Життя…
Суть Любові – безумовна…
Мама… Доня… Відчуття…

21.12.2015