Кто-то на украинском

Дали Гунарович
І може брехав я всім, але не тобі,
Адже від тебе нічого я не таю.
Я йшов з тобою наперекір долі,
І досі вірність до тебе зберігаю.

І ти пішла: залишила біль.
"Я багато втратив".
Давно забув, що то є кохання,
Боюся, що й зовсім не знав.

До біса буття, навіщо мені кимось бути,
Якщо я не можу з тобою прокидатись?
Тепер я зовсім не буду жити!
Я буду лише прикидатись.