Памяти Есенина

Кумохоб
 
Кинь ты Русь, живи в раю!
                С. Есенин


О, Русь,
кромешный рай:
всё наличники,
да наручники,
всё опричники,
да наушники,
рушники, да мокрушники,
стукачи, да послушники!