Обiймати хочу небеса...

Ульяна Шишкина
Край неба торкаюсь долонями
обіймати хочу небеса
за дарунки чудові даровані,
що родина гарна така:
Дякую за мати з батьком,
за народжених моїх братів
дякую за все прекрасне,
що траплялося в моєм житті
Вдячна за людину поруч,
що в жалю і в радощах - завжди
вдячна за дитину створену –
немов Янгол, увійшов в мій світ.
І хай там що про мене кажуть…
Що я дівчинка велика та дивна…
Вдячна Я - усьому світу!!!
Вірю я у казку… та дива…