Топи

Андрей Супрун
Світає.Тає тає лід.
Минає знаю знаю світ.
Картаю серце я від бід.
Тепло лишає на кризі слід.

Світає. Стає кращим подій хід.
Лунає знаю знаю вигук вслід:
Рятуй мене від серця криги.Світ.

Топи мій холод іди сюди.
Знайди мій голод наповни пустоту.
Вхопи в обійми назавжди.
Відкрий льодів криштальну чистоту.
А.Супрун