я буду витати над тобою

Людмила Дубищева
Я буду витать над тобою,
Щоб тебе не зрiвняли з землею,
I долю благати св'ятую,
Щоб дав тобi силу живую.

Ясне сонце з землею прощаясь,
Прийдуть зiроньки з луною кохаясь,
Передасть iм моi поччуття,
Розповiв про усi вiдчуття.

А у ранцi тебе знов зiгрiэ,
Тай серденько моэ враз замлiэ,
Зазирнувши у очi твої,
Тобi вiдам днi життя усi свої.