Ти з явився в життi

Дарья Скрипник
Ти з'явився в житті,
Коли вже не чекала
Ти прийшов у ві сні
Коли так солодко спала.

Ти мене не спитав
У вогонь ми ідемо,
Чи поринимо вглиб
Та піти від мене
Ти ніколи б не зміг

Я чекала тебе
Все життя, від початку
Я шукала тебе
В темно-темних лісах

Ти прийшов восени
Теплим, ніжним промінням
Ти прийшов восени
А піти більше так і не зміг.