Я своi загубила крила

Людмила Дубищева
Я свої загубила крила,
За прохання оте пробач,
Менi мало за часу було,
Я пiшла тим шляхом невдач.

Не усе тобi розповiвші,
Тай навiщо? То марнi слова,
Лише важливе тобi вiдкривши,
Нi ... не требо ...я вина ... сама.

Менi дуже хотiлось почути,
Голос твiй тай твої почуття,
Ось тому з небес зазернувші,
Дарувала тобi це миття.

Не жалкую, я булА щаслИва,
Хоча i трошки але була,
До тебе летiти було не требо можливо,
За це я крила своЇ вiдала.