Я тобi позичаю янгола

Людмила Дубищева
Я тобi позичаю свого янгола,
Вiн тебе збереже у лиху,
Жити без нього я б не змогла,
Але бажаю щоб зберiг вiн твою.

Нехай буде твоiм вiн завжди,
Це частинка моiй дущi,
Щоб днi не пройшли як марнi,
Ти його зовсiм не залиши.

Вiн тобi дасть усе що бажаэш,
Тай життя твоэ збереже,
I почуэ якщо небо благаэш,
Куди требо тебе вiдведе.

Я тобi позичаю свого янгола,
Це частинка дущi моэй.